ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το απωθημένο του Μέσι για την Αργεντινή

Με την Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει τα πάντα, όμως φαίνεται πως το μαράζι του Λιονέλ Μέσι αφορά την πατρίδα του. Σε συνέντευξή του στη FIFA, ο «Λέο» επανέλαβε πως επιθυμεί να αγωνιστεί στην Αργεντινή πριν το τέλος της καριέρας του, αλλά και να πανηγυρίσει μαζί της κάποιον μεγάλο τίτλο.

«Είναι κάτι που θέλω από μικρό παιδί και εξακολουθώ να θέλω. Δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω, γιατί παίζω από μικρός στην Ευρώπη. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Αργεντινή και να παίξω εκεί κάποια μέρα. Όμως το τι θα γίνει το ξέρει μόνο ο Θεός», τόνισε.

«Πιστεύω πως η εθνική αξίζει έναν τίτλο με όσα έχει περάσει. Μετά από τόσους τελικούς, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα έρθει αυτός ο τίτλος», πρόσθεσε ο Μέσι που τα δύο τελευταία καλοκαίρια έχασε μέσα από τα χέρια του τους τίτλους σε Μουντιάλ και Κόπα Αμέρικα.

Όσο για τη συνεργασία του με Νεϊμάρ και Σουάρες; «Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά κάναμε ό,τι έπρεπε κι ό,τι ζητούσε ο προπονητής. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Έχουμε καλή χημεία εντός κι εκτός γηπέδου και το πιο σημαντικό είναι πως οι τρεις μας δουλεύουμε για το καλό της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr

To Top