Το απόλυτο θρίλερ στην 6η κατηγορία της Αγγλίας – Μέχρι και ο 13ος μπορεί να πάρει την άνοδο

Μπορεί ο φανταστικός κόσμος της Premier League να τραβάει όλα τα βλέμματα του διεθνές κοινού ωστόσο μεγάλος ανταγωνισμός υπάρχει παντού σε όλα τα επίπεδα της Αγγλίας όπως για παράδειγμα στον όμιλο του Βορρά της 6ης κατηγορίας, όπου η «μάχη» για την άνοδο έχει φουντώσει για τα καλά. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι μέχρι και η 13η της βαθμολογίας, Ντάρλινγκτον, μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τη National League.

Το σύστημα του πρωταθλήματος δίνει ένα απευθείας εισιτήριο στην ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή και ακόμα ένα στη νικήτρια των μπαράζ, όπου συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταταχθούν από την 2η μέχρι την 7η θέση.

Αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση είναι η Φάιλντ με 92 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από την Κινγκς Λιν Τάουν. Την τελευταία αγωνιστική η Φάιλντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπράντφορντ και θα επιδιώξει τη νίκη που θα της δώσει την απευθείας άνοδο στη National League.

Τα ντέρμπι κορυφής που έκριναν πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας
PREMIER LEAGUE
Τα ντέρμπι κορυφής που έκριναν πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας
Από εκεί και πέρα σίγουρη θέση στα μπαράζ έχει η Τσέστερ η οποία θα τερματίσει στην 3η θέση όμως στη συνέχεια γίνεται χαμός. Μόλις τέσσερις βαθμοί χωρίζουν την 4η της βαθμολογίας, Άλφρετον (68β.), από την 13η Ντάρλινγκτον (64β.) ωστόσο η Άλφρετον έχει ματς λιγότερο κόντρα στη Μπράντφορντ και αν το κερδίσει θα είναι σίγουρα στα μπαράζ.

Από θέση ισχύος θα ξεκινήσουν την τελευταία αγωνιστική και οι Μπράκλεϊ (68β.), Σκάρμπορο (67β.) και Μπάξτον (67β.) που βρίσκονται στις θέσεις 5-7. Από εκεί και πέρα τη δική τους ευκαιρία περιμένουν οι Τσόρλι (66β.), Κιντερμάινστερ (66β.), Γκλούτσεστερ (65β.), Άστον (65β.), Σπένιμουρ (65β.) και Ντάρλινγκτον (64β.).

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στην τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σάββατο (29/04) είναι: Τσέστερ-Μπάξτον, Μπράκλεϊ-Άλφρετον και Γκλούτσεστερ-Τσόρλι.

To Top