ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απόλυτο κοντράστ: Από την “μαύρη λίστα” και τα δάκρυα με Λαμία στην… Εθνική Ελλάδας!

Το απόλυτο παράδειγμα της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης σε έναν στόχο. Ο Γιώργος Βαλεριάνος βίωσε κυριολεκτικά τα… πάντα φέτος, όμως στο τέλος ήρθε γι αυτόν η δικαίωση!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πάκο Ερέρα το περασμένο καλοκαίρι και έμεινε στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει και φανέλα βασικού από τον Άλεξ Μενέντεθ που ξεκίνησε πολύ νωθρά την σεζόν. Πολύ καλές εμφανίσεις στα πρώτα ματς, ένας τραυματισμός στη συνέχεια που τον κράτησε παραπάνω από μήνα εκτός και ο Γιώργος Βαλεριάνος πάλευε για να επιστρέψει και πάλι στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Άρη, τον έφερε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς είχε μπει στην “μαύρη λίστα” των αποχωρήσεων, ενώ είχε ενημερωθεί κιόλας να αναζητήσει ομάδα.

Οι απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες του Άρη, οι μεταγραφές που είχαν αργήσει στην αρχή, τον έφεραν και πάλι στο βασικό σχήμα της ομάδας. Σε συνδυασμό με τις δικές του πολύ καλές εμφανίσεις έμεινε στην ομάδα, με τον Άλεξ Μενέντεθ να φεύγει εν τέλει δανεικός στην Κόρδοβα, από τη στιγμή που είχε αποκτηθεί και ο Μιχάι Κόρχουτ.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό το ξέσπασμα του Γιώργου Βαλεριάνου στο ματς με την Λαμία, μετά το τέλος του αγώνα. Η νίκη της ομάδας στις καθυστερήσεις και κυρίως η δική του ψυχολογική φόρτιση, ήταν αυτή που τον υποχρέωσαν να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ένας παίκτης που φέτος συγκέντρωσε πολλά “πυρά” ως προς τις δυνατότητές του, όμως απέδειξε πως με την σκληρή δουλειά και την πίστη σε ένα όνειρο, μπορείς να πετύχεις πράγματα. Και ο ίδιος κατάφερε να γίνει διεθνής στα 27 του χρόνια!

To Top