ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το απόλυτο κοντράστ: από την “χρυσή” επέτειο του πρωταθλήματος το ’97 στη μαύρη σελίδα του φετινού υποβιβασμού! (video)

19 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Ελλάδας από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη, σε μία χρονιά, ωστόσο, που το «κιτρινόμαυρο» βόλεϊ βιώνει μία από τις χειρότερες περιόδους του.

Ήταν στις 19 Απριλίου του 1997 όταν οι παίκτες του Κώστα Χαριτωνίδη έμελε να «σπάσουν» το δίπολο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και να κάνουν τον Άρη την πρώτη ομάδα εκτός λεκανοπεδίου που θα κατακτούσε τον τίτλο του πρωταθλητή!

Από τότε μέχρι σήμερα η 19η Απριλίου αποτελεί ημερομηνία ορόσημο τόσο για τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο όσο και για το ελληνικό βόλεϊ γενικότερα, με τους «κίτρινους» να επικρατούν πανηγυρικά μέσα στην κατάμεστη Μίκρα της Ορεστιάδας με 3-0 σετ (15-08, 15-09 ,15-06).

Δυστυχώς, όμως, τη φετινή χρονιά ο σύλλογος, αλλά και οι φίλοι αυτοί βιώνουν το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων και… εικόνων, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά ν΄ αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Μία «μαύρη» σελίδα στην ιστορία αυτού του τμήματος, που σίγουρα δεν του αξίζει….

To Top