Το απόλυτο κοντράστ στην προπόνηση, αμφίβολοι Φατί και Νέτο

Οι πληγές από τη χθεσινή ήττα – αποκλεισμό παραμένουν ανοιχτές για τον Άρη, που όμως οφείλει να σκεφτεί τη νέα αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Η προετοιμασία για το μεθαυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι ξεκίνησε από σήμερα το πρωί, με έντονη κατήφεια, όπως ήταν αναμενόμενο. Αμφίβολη η συμμετοχή των Φατί και Νέτο, που αισθάνονται ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Η πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό Κ2 του ΟΑΚΑ, με την ηλιοφάνεια στον αγωνιστικό χώρο να έρχεται σε αντιδιαστολή με την ψυχολογική διάθεση της ομάδας. Έτσι και αλλιώς, όμως, το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία σε όλα τα επίπεδα, με την προσδοκία ότι οι παίκτες θα μπορέσουν να κοιτάξουν παρακάτω, όπως επιβάλλεται.

Οι βασικοί της χθεσινής αναμέτρησης ακολούθησαν πιο ελαφρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε πιο δυνατούς ρυθμούς.

Ειδικές είναι, όμως, οι περιπτώσεις των Ρίκι Φατί και Ντάρσι Νέτο, οι οποίοι υποφέρουν από ενοχλήσεις στο δικέφαλο και η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής δεν θεωρείται καθόλου δεδομένη. Αντίθετα, καλύτερα δείχνουν τα πράγματα για τον Γιάννη Γιαννιώτα, που αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι με τράβηγμα στους προσαγωγούς.

Οι παίκτες βρίσκονται υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί καλύτερα αύριο, όταν και θα βγει η αποστολή των «κίτρινων».

To Top