Το απόλυτο μηδέν! Ανύπαρκτος ο Άρης έχασε εύκολα (2-0) από τον Ατρόμητο!

Το απόλυτο μηδέν! Ο Άρης δεν έκανε απολύτως τίποτα στο Περιστέρι για να δείξει καταρχήν ότι παρουσίασε βελτίωση στην αγωνιστική του εικόνα. Η ήττα από τον Ατρόμητο με 2-0 κρατάει τους κίτρινους στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς και με πολλά προβλήματα τόσο στην άμυνα, όσο στην επίθεση, τα οποία δεν μπορεί να λύσει ο Γιάννης Χατζηνικολάου και οι παίκτες του.

Σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης δεν μπόρεσε να πείσει και τον πιο φανατικό οπαδό του ότι μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Η εικόνα των κίτρινων ήταν τραγική. Ομάδα που δεν είχε προσανατολισμό, πλάνο, δεν ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο με συνέπεια ο Ατρόμητος να κάνει ότι θέλει!

Παρά τα τρία κόρνερ που κέρδισε στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου δεν απείλησε την εστία του Τζενάμο. Στο 22′ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, όταν από κόρνερ του Πίτου ο Διούδης δεν εκτίμησε σωστά τη φάση, δεν έδιωξε σωστά τη μπάλα, αυτή βρήκε στην πλάτη του Ουντότζι και κατέληξε στα δίχτυα. Μαθημένος ο Άρης να δέχεται φθηνά γκολ από την περσινή χρονιά…

Το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι κίτρινοι προσπάθησαν να φανούν επιθετικά, αλλά όχι μέσα από σύστημα και οργανωμένη επίθεση, αλλά από μεμονωμένες ενέργειες. Η πρώτη ήταν στο 29′ όταν ο Τάτος έβγαλε τετ α τετ τον Αγγελούδη αλλά το σουτ του επιθετικού του Άρη πέρασε έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Η δεύτερη ήταν στο 31′ όταν ο Σταυρόπουλος βρήκε τον Ουντότζι στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Νιγηριανός δεν πλάσαρε σωστά.

Οι κίτρινοι είχαν μεγάλα κενά από την δεξιά πλευρά της άμυνάς τους και αυτά τα κενά έδωσαν το δικαίωμα στον Ναπολεόνι να βρεθεί ολομόναχος στο 38′, να φτάσει εύκολα μέχρι τη μεγάλη περιοχή και να πλασάρει τον Διούδη για το 2-0. Το εφιαλτικό πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ναπολεόνι…

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι. Ο Άρης έκανε μισή ώρα για να φτιάξει μια τελική προσπάθεια, όταν στο 71′ ο Μανιάς που είχε περάσει αλλαγή κατέβασε τη μπάλα σωστά από την πάσα του Παπαδόπουλου, σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 63′ ο Άρης ορθώς διαμαρτύρεται για πέναλτι του Φυτανίδη στον Τάτο, το οποίο δεν υπέδειξε ο Ιωαννίδης, αλλά και υποθετικά μιλώντας δύσκολα θα άλλαζε η εικόνα του ματς έτσι όπως αγωνιζόταν ο Άρης… Ένα λεπτό πιο πριν ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Ιγκλέσιας, του οποίου την κεφαλιά ενστικτωδώς απέκρουσε ο Διούδης.

Ο Χατζηνικολάου θέλησε να ρισκάρει βάζοντας τον Μανιά αντί του Καραγκούνη, αλλά μάταια, γιατί οι κίτρινοι δεν απειλούσαν. Χωρίς να παρουσιάσει τίποτα αξιόλογο ως το φινάλε ολοκληρώθηκε το παιχνίδι….

ΑΡΗΣ: Διούδης, Καραγκούνης (61′ Μανιάς), Τσουμάνης, Κύργιας, Ηρακλής (72′ Καρασαλίδης), Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος (46′ Τριανταφυλλάκος), Ουντότζι, Τάτος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τζενάμο, Ταυλαρίδης (75′ Νάστος), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (83′ Δημούτσος), Ουμπίντες, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (68′ Καραγκούνης).

To Top