ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το απόλυτο στο Nick Galis Hall ο Άρης κόντρα στο Λαύριο

Το απόλυτο των νικών έχει ο Άρης κόντρα στο Λαύριο στους τέσσερις αγώνες που έχουν γίνει στο Nick Galis Hall, ενώ και εκτός έδρας έχει το… πάνω χέρι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην προαναγγελία του αγώνα: «Οι τρεις διαδοχικές ήττες από Ρέθυμνο Cretan Kings, Πανιώνιο Su Casa και ΑΕΚ κράτησαν τον Άρη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και με αυτό το δεδομένο το παιχνίδι του Σαββάτου (21/12, 15:45) απέναντι στο Λαύριο Megabolt έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Η ομάδα της λαυρεωτικής μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στις νίκες αφού επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο στην ιστορία αυτών των αναμετρήσεων, αφού νίκησε στις επτά από τις οχτώ που έγιναν στην προηγούμενη τετραετία. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν κάνει το 4/4 στο “Nick Galis Hall”, με νίκες που μάλιστα σημειώθηκαν με διψήφιες διαφορές. Ευρύτερη όλων εκείνη της περιόδου 2016-17 όταν ο Άρης νίκησε με 98-77 (Καββαδάς 20π, 9/9δ, Κάμινγκς και Ζάρας 17 – Μπολντς 14, Γκρέι 14).

Στο ματς της περασμένης σεζόν η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 84-70 (Τολιόπουλος 17π, 5/9τρ, ΜακΓκί 13π, 13ρ, – Νίξον 15π, 5ρ, 5ασ, Λαμπ 12)».

To Top