ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το απόλυτο 3/3 στην δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες ιδανικά μια άκρως απαιτητική βδομάδα, την οποία είχε να ζήσει αρκετά χρόνια ως οργανισμός, κάνοντας το 3/3, σε ισάριθμους πολύ δύσκολους αγώνες.

Διπλό στο “Νίκος Γκάλης” της Αθήνας επί του Παναθηναϊκού, έπειτα από 27 χρόνια, με μια εξαιρετική εμφάνιση και παρότι 48 ώρες μετά, ακολουθούσε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Τρέντο, το οποίο ήταν πιθανό να κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ του EuroCup.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα οι κιτρινόμαυροι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και στο “Nick Galis Hall” στήθηκε ένα πάρτι, παρουσία 5.500 και πλέον φιλάθλων, οι οποίοι πανηγύρισαν την επιστροφή της ομάδας στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη τερμάτισε στην πέμπτη θέση του Β’ Ομίλου και περιμένει πλέον τις αρχές του επόμενου μήνα (6 Μαρτίου), προκειμένου να αντιμετωπίσει την ουκρανική Προμετέι, διεκδικώντας μια θέση στα προημιτελικά του θεσμού.

Το κερασάκι στην τούρτα μιας εξαιρετικής βδομάδας ήρθε χθες με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Άρη να κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα στην κανονική περίοδο και να αφήνει πίσω του με τρεις βαθμούς τον συμπολίτη.

To Top