Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου η επιλογή των ελεγκτών

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Κοινωνία Μελών Άρη κάνει γνωστό ότι άνοιξαν οι φάκελοι του διαγωνισμού για τις εταιρίες που θα αναλάβουν τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο, ενώ κάνει γνωστό ότι μέχρι τις 8 Οκτωβρίου θα επιλεγεί η ανάδοχος εταιρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κατά τη χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (παρουσία και των τριών αναπληρωματικών μελών και απόντων των κ.κ Αλεξανδρίδη και Σκόρδα), ανοίχθηκαν οι σφραγισμένοι φάκελοι των εταιρειών που συμμετείχαν στον προκηρυχθέντα διαγωνισμό για τον οικονομικό-διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Μετά από ενδελεχή μελέτη των φακέλων αποφασίσθηκε ομόφωνα (και από τα αναπληρωματικά μέλη) να υπάρξει κατ’ ιδίαν επαφή με εκπροσώπους τριών εκ των εταιρειών για περαιτέρω εκατέρωθεν διευκρινίσεις, προκειμένου, με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 8/10, να έχει γίνει η επιλογή της αναδόχου εταιρείας σε νέα συνεδρίαση του ΔΣ.

Με την εταιρεία που θα επιλεγεί θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση ώστε να ξεκινήσει άμεσα τον οικονομικό-διαχειριστικό έλεγχο.

Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ενημερώνει, για πολλοστή φορά, ότι οι επίσημες θέσεις του Φορέα θα εκφράζονται μόνο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα (www.arismembers.gr) καθώς και από το εκάστοτε εξουσιοδοτημένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου”.

To Top