Το Αστέρας-Άρης με τα μάτια της Super League

Η προαναγγελία του σημερινού, Αστέρας Τρίπολης-Άρης, από την Super League στο επίσημο σάιτ της. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

Η πρώτη νίκη μέσα στο 2019, έστω και αν αυτή έγινε στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα, και το «διπλό» πρόκρισης επί του Εργοτέλη, ήλθαν να ανακουφίσουν λίγο τον Αστέρα Τρίπολης από το δύσκολο σερί των τεσσάρων ηττών μέσα στον Ιανουάριο.

Βέβαια για τον Αστέρα τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται και με τον Άρη θα επιχειρήσει να νικήσει στην έδρα του μετά από δύο μήνες. Και βέβαια υπάρχει και το κίνητρο ότι υποδέχεται τον προπονητή που είχε στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, τον Σάββα Παντελίδη, σημερινό προπονητή του Άρη.

Ο Παντελίδης, που δεν σχετίζεται μόνο με τον Αστέρα, αλλά και με τον αντικαταστάτη του εκεί, τον Γιώργο Παράσχος. Ο Παράσχος είχε βοηθό τον Παντελίδη  στη Χαλκηδόνα, πριν κάνει ο τελευταίος… σόλο καριέρα.

Ο Άρης με δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του βρέθηκε στην πέμπτη θέση, που αλλάζει κάτοχο συχνά στη διάρκεια του πρωταθλήματος! Από την πέμπτη αυτή θέση έχουν περάσει και έχουν εναλλαχθεί αρκετές ομάδες.

Τον Άρη περιμένει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά δείχνει θεαματική πρόοδο στην άμυνα. Έχει δεχτεί ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αυτό στη Λιβαδειά. Βέβαια επιθετικά δεν πείθει, αφού σε αυτά τα πέντε παιχνίδια έχει πετύχει μόνο τρία γκολ.

Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Τρίπολη, έγινε συναρπαστικό παιχνίδι. Προηγήθηκε από μια φορά και ισοφάρισε από μια η κάθε ομάδα.

Ο Καράσκο άνοιξε το σκορ με σουτ στο 21’, αλλά στο 52’ ο ίδιος ανέτρεψε τον Καραγκούνη και αποβλήθηκε, ο Τριανταφυλλάκος ισοφάρισε με πέναλτι, στο 68’ με σουτ ο Μιχάλης Μανιάς, σήμερα παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, έκανε το 1-2, αλλά με 10 παίκτες ο Αστέρας ισοφάρισε με σουτ του Εντό στο 73’.

Ο Άρης έχει πάρει ισοπαλία στα δύο τελευταία στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας έχει νικήσει μόνο το ένα από τα τέσσερα τελευταία. Ανεξάρτητα έδρας έχουν μια απόλυτη ισορροπία με πέντε νίκες η κάθε ομάδα και πέντε ισοπαλίες σε 15 συναντήσεις τους.

Η ιστορία

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 5

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Άρη: 5

 

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Άρη: 1

 

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018, 19.00

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0

(87′ πέναλτι Γιουνές, 90′ σουτ Ματέο Γκαρσία)

To Top