Το αυριανό ματς του Άρη στο ΟΑΚΑ μέσα από αριθμούς

Ο Άρης θα επιδιώξει αύριο στο ΟΑΚΑ να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του ΕΣΑΚΕ, δύο παίκτες των κίτρινων βρίσκονται κοντά σε ατομικές διακρίσεις…

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς χρειάζεται δύο εύστοχα δίποντα για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Α1, ενώ ο Βασίλης Σίμτσακ με 10 πόντους θα φτάσει τους 800 στην καριέρα του στο πρωτάθλημα και παράλληλα απέχει δύο εύστοχες βολές από τις 100.

Για τον Παναθηναϊκό “με τέσσερα εύστοχα δίποντα ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα “πιάσει” στην 19η θέση της σχετικής λίστας του επαγγελματικού μπάσκετ (από το 1992) τον Παναγιώτη Φασούλα στα 727 ενώ με μία τάπα θα ξεπεράσει τον Ανατόλι Ζουρπένκο ανεβαίνοντας στην 6η θέση της κατηγορίας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει μπροστά του ένα ακόμη μεγάλο ατομικό επίτευγμα αφού με δύο κλεψίματα θα συμπληρώσει τα 500 με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα (είναι πρώτος στην λίστα). Εξάλλου ο Νίκος Παππάς με τρία εύστοχα δίποντα θα φτάσει τα 300”.

To Top