ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «αύριο» του Άρη δίνει χαμόγελα, δύναμη κι ελπίδες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές (photos-video)

Την ώρα που ο Άρης βιώνει δύσκολες στιγμές, το «αύριο» του δίνει χαμόγελα, δύναμη κι ελπίδες. Οι ακαδημίες του Άρη έκλεψαν την παράσταση στην Αθήνα, κέρδισαν τις εντυπώσεις και δίνουν κουράγιο σε όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Συγκεκριμένα, με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η αποστολή  για την ομάδα των ακαδημιών του Άρη 2004. Η ομάδα prejunior,  με παιδιά γεννημένα το 2004, μετά από πρωτοβουλία των ακαδημιών των κίτρινων και πρόσκληση των ακαδημιών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στην Αθήνα για δυο μέρες.

Το Σάββατο αγωνίστηκε  με τη  συνεργαζόμενη ακαδημία του Παναθηναϊκού, την ARENA SOCCER CLUB  του Σπύρου Μαραγκού, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Την Κυριακή αναμετρήθηκαν με την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Άλιμο ΑLMA CLUB του Γιώργου Αμανατίδη.

Οι μικροί αφήσανε τις καλύτερες εντυπώσεις αγωνιζόμενοι σε τρία ημίχρονα και στους δύο αγώνες κερδίζοντας  με 15-1 την ακαδημία του Παναθηναϊκού  στο Μαρούσι και την επομένη με 4-1 τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στον Άλιμο .

Επίσης οι μικροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους γονείς τους, επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους του Ολυμπιακού το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, γεμίζοντας το με έντονο… κιτρινόμαυρο χρώμα, δίνοντας τις δικές του πινελιές, «γεμάτες» από Άρη!

Στο διάστημα της παραμονής τους στο ξενοδοχείο τα παιδιά και οι γονείς σε μια λιτή εκδήλωση τιμήσανε τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Γιώργο Σεμερτζίδη, καθώς  και  τον προπονητή τους Γιώργο Δεμιρτζόγλου.

Απολαύστε το βιντεάκι από τους πανηγυρισμούς των μικρών ποδοσφαιριστών του Άρη!

 

To Top