Χωρίς κατηγορία

Το… βάπτισμα του πυρός για τρεις “ρούκι”

Την πρώτη τους συμμετοχή ως “δόκιμα” μέλη της ανδρικής ομάδας πραγματοποίησαν σήμερα οι Δημήτρης Σουνάς, Ερωτόκριτος Νταμαρλής και Παντελής Αντωνιάδης, παίρνοντας αγωνιστικό χρόνο από των προπονητή τους, Μάκη Κατσαβάκη.

Παρά το γεγονός ότι πέρασαν ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έδειξαν θετικά στοιχεία, αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.
 Ο Δημήτρης Σουνάς, ήταν ο πρώτος από τα τρία στελέχη της Κ-20, που πέρασε στο ματς, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο στο 75. Ο γεννηθείς στις 12/08/94 ποδοσφαιριστής, στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε φάνηκε αρκετά…ορεξάτος, καθώς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα κατάφερε να απειλήσει την εστία του Πέγκολο με μακρινό σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο ενεργητικό του ακόμα μετράει ένα κερδισμένο φάουλ και αρκετές σωστές πάσες.
 Ο υψηλόσωμος αμυντικός Ερωτόκριτος Νταμαρλής, πέρασε αντί του Κώστα Καπετάνου στο 80ο λεπτό του παιχνιδιού. Η 10λεπτη παρουσία του 20χρονου Χαλκιδικώτη, δεν ήταν αρκετή ώστε να “ξεδιπλώσει” το ταλέντου του, αν και στο χρόνο που αγωνίστηκε έδειξε στοιχεία σταθερότητας.
Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Κ-17, Παντελής Αντωνιάδης, ήταν ο τελευταίος…της παρέας που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Δημήτρη Ασλανίδη στο 87′. Τα τρία λεπτά που έπαιξε δεν αρκούν ώστε να κριθεί, κάτι που όμως αναμένεται να γίνει στα προσεχή φιλικά επί ιταλικού εδάφους.
Οι εμφανίσεις των “μικρών” αναμένεται να καθορίσουν σημαντικά το μέλλον τους, καθώς μέσα από τα συγκεκριμένα φιλικά τεστ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας υπογράφοντας παράλληλα το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

To Top