ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το βάρος για την απόκτηση φορ και… δυο χαφ

Ο Άρης κινείται μεταγραφικά για την ενίσχυσή του το Ιανουάριο και όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ, οι κινήσεις αυτές αφορούν μέχρι τέσσερις μεταγραφές, αν και με δεδομένο ότι όλα είναι ανοιχτά για Ντουκουρέ, οι μεταγραφές μπορεί να φτάσουν τις πέντε. Οι δυο θέσεις είναι γνωστές: φορ και μέσος. Σε αυτές ρίχνει το βάρος αυτήν τη στιγμή η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Σε ότι αφορά τον φορ έχει ήδη ξεχωρίσει αυτή του Ματέι Βίντρα. Ο 30χρονος διεθνής Τσέχος παραμένει χωρίς ομάδα, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο υποβλήθηκε σε εγχείρηση, λόγω ρήξης χιαστού στο γόνατο, η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά, αλλά θα είναι έτοιμος προς τα τέλη του χρόνου.

Παράλληλα, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά που εξετάζεται από τους κιτρινόμαυρους. Υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις που βρίσκονται στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη.

Σε ότι αφορά τον μέσο ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις κι έχουν ξεχωρίσει κάποια ονόματα, την ώρα που είναι στην έξοδο ο Πάπε Σέικ Ντιόπ. Αρχικά η πρόθεση της ομάδας ήταν να κινηθεί σίγουρα για 8άρι, πλέον όμως υπάρχει ένα νέο δεδομένο, με ανοιχτή την υπόθεση για τη λύση του συμβολαίου με τον Ντουκουρέ. Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης έχει βγει στην αγορά για δύο μέσους με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έναν αμυντικογενή και έναν ακόμα ο οποίος θα είναι περισσότερο επιθετικογενής και με τη δυνατότητα να περνάει την μπάλα μπροστά.

Από κει και πέρα, οι κιτρινόμαυροι θα εξετάσουν περιπτώσεις για ακραίο επιθετικό (ανάλογα πάντα με το τι θα γίνει στην υπόθεση του Μαντσίνι) και για στόπερ.

Η αναζήτηση και το ξεκαθάρισμα των στόχων συνεχίζεται, μέχρι τις τελικές αποφάσεις.

To Top