Το βάρος για τον Ματσίνι, κρίσιμα 24ωρα

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επανήλθε δυνατά στο προσκήνιο για τον Άρη με τους “κιτρινόμαυρους” να περιμένουν την απάντηση της Μπορντό αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, την ώρα που έκλεισε και τυπικά σήμερα το θέμα του Ματέο Γκαρσία…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι προτάσεις έχουν κατατεθεί από πλευράς Άρη. Τόσο προς τον γαλλικό σύλλογο για την αγορά των δικαιωμάτων του, όσο και προς τον ίδιο τον παίκτη, για το συμβόλαιό του.

Στην Αλκμήνης ελπίζουν πως τα επόμενα 24ωρα θα έχει τελειώσει οριστικά το θέμα, θα έχουν απαντήσεις και θα ξέρουν αν θα έχουν ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσής τους με τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο πρώτος στόχος ήταν αναμφίβολα ο Ματέο Γκαρσία, όμως η υπόθεση αποτελεί παρελθόν. Επομένως κι επειδή η επιθυμία για ενίσχυση στις πτέρυγες ήταν δεδομένη ο Άρης επανέφερε το θέμα Μαντσίνι που είχε απασχολήσει και στις αρχές του καλοκαιριού.

Τότε ο γαλλικός σύλλογος ήθελε ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ για να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή, με τις απαιτήσεις τους να κρίνονται υπερβολικές από πλευράς Άρη. Ο Μαντσίνι δεν υπολογίζεται από τη γαλλική ομάδα, ήταν εκτός αποστολής στον χθεσινό αγώνα με τη Μονπελιέ και επί της ουσίας είναι γνωστό ότι η Μπορντό κινείται για την πώλησή του.

 

To Top