ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το βάρος στις τρεις επόμενες κινήσεις που θεωρούνται κομβικές

Ο Άρης έχει ρίξει όλο το βάρος στις τρεις κινήσεις που πρέπει να κάνει για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και θεωρούνται πολύ σημαντικές, ενόψει της νέας σεζόν. 

Ένας φορ, ένα εξτρέμ κι ένα “εξάρι” είναι οι επόμενες μεταγραφές που επιθυμούν να ολοκληρώσουν οι κιτρινόμαυροι, ώστε να φτάσουν τις 12 και να καλύψουν το μεγαλύτερο ποσοστό των φετινών προσθηκών.

Με αυτές τις κινήσεις καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους και τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας και από κει και πέρα επιπλέον προσθήκες θα γίνουν, αν υπάρξουν αποχωρήσεις ή αν προκύψει ανάγκη από την πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Conference League. 

Ζουλ και Κάρλσον φαίνεται ότι είναι αρκετά κοντά, με τον υπόθεση του πρώτου να θεωρείται τελειωμένη τα τελευταία 24ωρα και να είναι καθαρά στο χέρι του Άρη να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα. 

Σε ό,τι αφορά τον Μορόν, το θέμα απ’ ότι φαίνεται είναι να πειστεί ο Ισπανός επιθετικός για την ευκαιρία που του προσφέρει ο Άρης, ώστε να έχει μια πιο γεμάτη χρόνια, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος δεν βλέπει αρνητικά την προοπτική των κιτρινόμαυρων, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά, αλλά η περίπτωση του φορ, ο οποίος ανήκει στην Μπέτις δεν έχει τελειώσει.  

To Top