Το… βάρος στον Τάτο, νέα συζήτηση με το τεχνικό τιμ

Αν ένα πράγμα «καίει» το τεχνικό τιμ είναι, η ψυχολογική τόνωση του Ανδρέα Τάτου, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν κινείται σε ρηχά νερά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την εμφάνιση της Κυριακής.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίο ο Άρης περιμένει πολλά και ειδικότερα σε παιχνίδια όπως με τη Βέροια, στο οποίο μια ατομική του ενέργεια θα άλλαζε όλη την ιστορία, αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο Τάτος ήταν επιεικώς μέτριος, μπλοκαρισμένος από τα χαφ της Βέροιας, κλεισμένος από τον Βεργώνη σχεδόν σε όλο το ματς και ίσως να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που βγήκε ψηλά για να ζητήσει μπάλα και να μπορέσει να δημιουργήσει ρήγματα.

Αν λοιπόν δεν πάρει μπάλα το μπαλαντέρ του Άρη κι ο άνθρωπος που σε φανέλα και γήπεδο είναι το πραγματικό «10», τότε πως η μπάλα θα μεταφερθεί στην περιοχή και ειδικότερα στο «9» (Αγκάνθο) ώστε ο Άρης να δημιουργήσει ορθόδοξα μια καθαρή ευκαιρία;

Μοιραία λοιπόν αναλώθηκε σε γεμίσματα από το κέντρο, τα οποία καμία τύχη δεν είχαν, με τον Αγκάνθο συχνά – πυκνά να παλεύει ανάμεσα σε δύο και τρεις αμυνόμενους. Έτσι ο Παπαδόπουλος κι ο Μπιμπισίδης σε συζήτηση που είχαν μίλησαν για το πώς θα επαναφέρουν ψυχολογικά και αγωνιστικά, τον ποιοτικότερο παίκτη της ομάδας, ο οποίος είναι φανερά εκτός κλίματος…

To Top