ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το βάρος στο τεχνικό τιμ και ο ρόλος των επτά συνεργατών του Μίχαελ Ένινγκ

Ο Άγγελος Χαριστέας σχεδόν από την πρώτη στιγμή είχε αναφερθεί αρκετές φορές στο βάρος που πρέπει να δοθεί στο τεχνικό τιμ του Άρη σε βάθος χρόνου.

Το επανέλαβε και στην απολογιστική συνέντευξη της περασμένης εβδομάδας, μια και ο στόχος είναι να υπάρχει ένα ομοιογενές προπονητικό τιμ το οποίο θα πλαισιώνει τον εκάστοτε προπονητή. Είτε συνεχίσει, όπως συνεχίζει ο Μίχαελ Ένινγκ, είτε κάποιος άλλος μέσα στα επόμενα χρόνια.

Από χθες με τις αφίξεις νέων συνεργατών, προκύπτει ένα τιμ επτά ανθρώπων στο πλευρό του Ένινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Τόλης Τερζής ο οποίος συνεχίζει για τρίτο χρόνο στον Άρη είναι το “δεξί χέρι” και τα “μάτια” του Γερμανού τεχνικού.

Ο Νίκος Αμανατίδης (όπως αναμενόταν εδώ και αρκετές μέρες) και ο Χάρης Αποστολίδης ανέλαβαν το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών, ένας πολύ σημαντικός τομέας, ειδικά μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες με την επιβάρυνση των παικτών από την παράταση της αγωνιστικής σεζόν και τις μειωμένες μέρες διακοπών.

Ο Χάρης Τσελεμπόνης αναλαμβάνει ένα επίσης ζωτικό πόστο, αυτό του αναλυτή αγώνων, τόσο για την κιτρινόμαυρη ομάδα, όσο και του σκάουτινγκ των αντιπάλων.

Στο ιατρικό επιτελείο είναι οι Δημοσθένης Τζιφόπουλος (μασέρ) και Θανάσης Τσιούδας (διατροφολόγος). Οι δυο αυτοί θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον επικεφαλής γιατρό της ΠΑΕ Βαγγέλη Πανταζή και τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Χρήστου.

Την επτάδα ολοκληρώνει ο Αλέκος Ράντος, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον τομέα της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων.

 

To Top