Το βάρος των Τσίριτς, Στάνκοβιτς και η… υπόκλιση Μιλίνκοβιτς στη συμβολική φωτογραφία (PRESSARIS-photo)

O Ζόραν Μιλίνκοβιτς συνεχίζει στον πάγκο του Άρη, συνεχίζοντας παράλληλα, την πορεία των Σέρβων που κάθισαν κατά καιρούς στο τιμόνι της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης-παρουσίασης έγινε αναφορά στην παλαιότερη συνεργασία του Άρη με τον Τσίριτς και τον Στάνκοβιτς. “Ο πρώτος πήρε το κύπελλο με τον Άρη και ο δεύτερος έβγαλε με νεανική ομάδα τους κίτρινους στην 3η θέση…” όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Ο 45χρονος, νέος προπονητής του Άρη δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. “Γνωρίζω για τους δυο αυτούς προπονητές που πέρασαν από τον Άρη. Υπόσχομαι να δώσω  όλη μου την ενέργεια, ώστε να ανταποκριθώ ισάξια στο έργο τους. Θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο και για μένα” είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ τελείωσε η συνέντευξη, με προτροπή του Κώστα Δράμπη πήγαν στην συμβολική φωτογραφία που υπάρχει στην αίθουσα τύπου, η οποία απεικονίζει την ομάδα του Άρη επί εποχής Στάνκοβιτς (1973).

O υπεύθυνος αγωνιστικού και παλαίμαχος των κίτρινων εξήγησε ποια είναι αυτή η φωτογραφία και οι Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ… υποκλίθηκαν, λέγοντας για μια ακόμη φορά: “Είναι μια αγωνιστική πρόκληση και μια συγκυρία να τα καταφέρουμε”.

 

* Η φωτογραφία του PRESSARIS είναι από τη στιγμή που ο Κώστας Δράμπης δείχνει τη συμβολική φωτογραφία του Άρη επί εποχής Στάνκοβιτς.

To Top