Το βίντεο του σοβαρού τραυματισμού του Φαλκάο! (video)

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο, αποχώρησε τραυματίας από τον εκτός έδρας αγώνα της Μονακό με την Σασελέ (3-0) για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας και υπάρχει αγωνία ότι ο Κολομβιανός επιθετικός, μπορεί να έχει πάθει σοβαρή «ζημιά»!

Ο Φαλκάο, που άνοιξε το σκορ στο 29΄ απέναντι στην ομάδα της τέταρτης κατηγορίας, στο 42΄ δέχτηκε ένα μαρκάρισμα στο πίσω μέρος του αριστερού του γονάτου από τον Ερτέκ.

Ο Κολομβιανός, βγήκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε να πονά πολύ. Υπάρχει αγωνία ότι ο τραυματισμός του Φαλκάο είναι πάρα πολύ σοβαρός και μπορεί να χάσει μέχρι και το Mundial της Βραζιλίας! Yπάρχει ανησυχία ότι μπορεί να έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

«Ο Ραδαμέλ Φαλκάο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο. Θα περιμένουμε τις ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες μέρες προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μονακό.

«Χάνουμε τον Ραδαμέλ. Είναι μια μεγάλη απώλεια για το μέλλον. Νομίζω ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Οι πληροφορίες που μας έρχονται δεν είναι καλές», παραδέχθηκε ο Τζέρεμι Τουλαλάν.

Υπενθυμίζεται ότι η Κολομβία έχει κληρωθεί στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, μαζί με την Ελλάδα, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία και ενδεχόμενη απουσία του θα αποτελέσει πλήγμα για την Κολομβία και έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο για τον Φερνάντο Σάντος.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top