Το βράδυ οι μάχες Τσιτσιπά και Σάκκαρη για την πρόκριση

Όπως και το Σάββατο (29/4) έτσι και την Τρίτη (2/5) Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα κλείσουν το πρόγραμμα στο κεντρικό court “Manolo Santana”, στο πλαίσιο του Madrid Open. 

Αρχή θα κάνει η Σάκκαρη (21:00), η οποία μετά από την εκπληκτική εμφάνιση και τη νίκη της κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα, θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα και Νο35 του κόσμου, Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της Μαδρίτης για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Για τις δύο παίκτριες αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα συναντηθούν (1η σε χωμάτινη επιφάνεια) με την Σάκκαρη να προηγείται 2-1 με τις δύο νίκες να είναι στις τελευταίες δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις και οι δύο στα τρία sets.

Η πρώτη τους συνάντηση ήταν και πάλι σε 1000άρι τουρνουά, πριν από επτά χρόνια με την Μπέγκου να επικρατεί παραχωρώντας στην Ελληνίδα τενίστρια τέσσερα games (6-1, 6-3).

Αμέσως μετά (περίπου στις 23:00) θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ισπανό και Νο42 στον κόσμο, Μπερνάβε Θαπάτα Μιράγιες στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, με τον νικητή να σφραγίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Madrid Open.

Ωστόσο, το παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα είναι αυτό του Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, στην επανάληψη του περσινού τελικού μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 17:00.

To Top