ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Το βόλεϊ του Άρη θυμήθηκε τον τίτλο του 1997: «Ημερομηνία ορόσημο!» (photos)

To βόλεϊ του Άρη θυμήθηκε τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε η ομάδα το 1997 σαν σήμερα.

Αναλυτικά: «19 Απριλίου 1997 και ο ΑΡΗΣ μας σπάει το κατεστημένο του ελληνικού Βόλεϊ και κερδίζει ΑΞΙΑ τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μια νέα φουρνιά ταλαντούχων παικτών (Σάκης Χατζηαντωνίου, Βασίλης Μητρούδης, Στέλιος Παπακοσμάς, Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος, Λιούμπομιρ Γκάνεφ, Πλάμεν Κονσταντίνοφ, Γιάννης Μέλκας) και με προπονητή τον Κώστα Χαριτωνίδη, οδήγησαν την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, σπάζοντας για πρώτη φορά στα χρονικά την απόλυτη κυριαρχία των σωματείων των Αθηνών.

Η 19η Απριλίου 1997 αποτελεί ημερομηνία ορόσημο τόσο για την ομάδα του Άρη όσο και για το ελληνικό βόλεϊ γενικότερα, καθώς για πρώτη φορά αγωνίστηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος δύο ομάδες από την περιφέρεια (Άρης και Ορεστιάδα). Τελικά ο Άρης, μέσα στο κατάμεστο από ένθερμους οπαδούς του κλειστό γήπεδο της Μίκρας, στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος επικρατώντας πανηγυρικά με 3-0 σετ (15-8, 15-9, 15-6).

Παράλληλα η ομάδα κατέκτησε και το σούπερ καπ επικρατώντας με 3-0 σετ (15-11, 15-6, 15-8) επί του κυπελλούχου Ολυμπιακού στο Βόλο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό που πετύχατε .

Σύντομα το τμήμα πετοσφαίρισης θα γυρίσει στις επιτυχίες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!».

To Top