Το… γάντι της Λέσχης και οι τρεις υποψήφιοι που καλούνται να το σηκώσουν!

 Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τη γενική συνέλευση της Δευτέρας που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο ή στη σάλα του “Nick Galis Hall”, αν προτιμάται την… «χρυσόσκονη» και τις εντυπώσεις. Η ουσία δεν αλλάζει.

Κι ουσία αναφέρει ότι τη Δευτέρα 20 Μαΐου, θα (πρέπει να) παρουσιαστούν όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ή θέλουν πραγματικά να πιάσουν το τιμόνι στα χέρια τους.

Η Λέσχη, η ΚΜΑ έριξε ουσιαστικά το… γάντι με την ανακοίνωσή της.

Την θυμίζουμε:

«1. Παρουσίαση υποψηφιοτήτων για το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Για τη Συνέλευση της Δευτέρας, η ΚΜΑ νιώθει την υποχρέωση να απευθυνθεί προς τους υποψήφιους με θέμα την διοίκηση της ΠΑΕ, καλώντας τους, σεβόμενοι το Σώμα, να καταθέσουν όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και ενόψει των του εορτασμού 100 χρόνων της ομάδας, να αναλογιστούν το βάρος και τη σοβαρότητα με την οποία πρέπει να δράσουν το επόμενο διάστημα.

Το ΔΣ και το Σώμα της ΚΜΑ περιμένει να ακούσει από τα υποψήφια σχήματα τις θέσεις τους, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα κάτωθι θέματα

1. Διοικητικά (Δομή και οργάνωση διοίκησης)

2. Οικονομικά (πλάνο διετίας-προϋπολογισμός εσόδων εξόδων- συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου- πρόβλεψη για τη διαχείριση υπάρχοντος χρέους)

3. Αγωνιστικά (Ρόστερ- μεταγραφές- τμήματα υποδομής)

4. Ανάλυσης εμπορικής εκμετάλλευσης (εορτασμός 100 χρόνων- χορηγικά προγράμματα)

5. Επικοινωνιακά (Θέματα εκπροσώπησης με τα κέντρα αποφάσεων- σχέσεις με τους φιλάθλους της ομάδας)

6. Ανακίνηση θέματος εκτάσεως Θέρμης για νέο γήπεδο.

7. Σχέση με ΚΜΑ και ασφαλιστικές δικλείδες για την απαράβατη και πιστή τήρηση του πλάνου που θα παρουσιαστεί».

Αυτή την στιγμή είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα τρεις είναι οι τάσεις.

Η πρώτη του Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος ανοιχτά και ξεκάθαρα θέλει την διοίκηση της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι ζητάει ισχυρή «λαϊκή βούληση».

Η δεύτερη είναι αυτή του Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος θα κατέβει στις εκλογές με συνεργάτες παλιούς και νέους παράγοντες, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης.

Η τρίτη και πιο ρευστή έχει να κάνει με τον Αναστάση Αβάνογλου, ο οποίος έχει προχωρήσει επαφές με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τον Άρη.

Όλοι αναμένεται να ανοίξουν τη Δευτέρα τα χαρτιά τους…

To Top