Το “γήπεδο” μεταφέρθηκε στα δικαστήρια…

Μπαίνουμε σε 48 ώρες στον Σεπτέμβριο και αντί να ασχολείται η οικογένεια του Άρη με το γήπεδο και τα παιχνίδια, συνεχίζει το ατέλειωτο δικαστικό “πινγκ πονγκ”!

Το “γήπεδο” μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, μια και στην αντεπίθεση πέρασαν από κοινού, ΑΣ και Κοινωνία Μελών Αρη, σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν νομικά τη διοίκηση Σκόρδα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, κατατέθηκε η αίτηση ανάκλησης της  απόφασης του Ειρηνοδικείου με την οποία ο Σκόρδας ξαναπήρε τη διοίκηση και παράλληλα ασφαλιστικά μέτρα. Η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι!

Ήδη στο νομικό κομμάτι, τις υποθέσεις των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, ανέλαβαν οι Χρήστος Γρόλλιος και Βαγγέλης Χατζηϊωάννου, ενώ επικουρικά θα συμμετέχουν και οι δικηγόροι Λάμπρος Μαργαρίτης, Θόδωρος Σιμόπουλος, μετά από ενέργειες του Γιώργου Γαλανού!

Από κει και πέρα, ο εισαγγελέας κάλεσε τον ΑΣ και τον πρόεδρο Χάρη Παπαγεωργίου, μετά την εξώδικο και την καταγγελία του Σκόρδα για να μπορεί η ΠΑΕ να επιστρέψει στο γήπεδο, αφού όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο των κλιμακωτών αντιδράσεων, αποφασίστηκε από τον Ερασιτέχνη να μην δοθεί το Χαριλάου στην προσωρινή διοίκηση.

Οι εξελίξεις είναι δραματικές με την κορύφωση των νομικών και δικαστικών ενεργειών από κάθε πλευρά!

To Top