Το γενετικό υλικό του… πολεμιστή και το ξεκάθαρο μήνυμα: τέλος στον κατήφορο, σώστε τον Άρη!

Η οικογένεια του Άρη βίωσε ένα δύσκολο 48ωρο μετά την νέα αγωνιστική τραγωδία στα Χανιά. Η παρουσία του Άρη στην 15η θέση της βαθμολογίας κατέδειξε πια πόσο σοβαρά έχουν γίνει τα πράγματα καθιστώντας τους πάντες υπεύθυνους και υπόλογους.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές μαζί με τον κόσμο καλούνται τώρα, έστω κι αυτήν την στιγμή που το μυαλό και οι σκέψεις βαρύνουν από τα άσχημα αποτελέσματα, να βρουν τις λύσεις. Το μήνυμα είναι σαφές και ξεκάθαρο από κάθε μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας, όσο πληγωμένο και προδομένο κι αν νιώθει: δώστε τέλος στον κατήφορο, σώστε τον Άρη.

Ο Άρης θα σωθεί εφόσον υπάρχουν δράση και άμεσες ενέργειες που θα αποτρέψουν την πλήρη καθίζηση του και θα τον γεμίσουν με «οξυγόνο». Βρίσκεται στην… εντατική, αλλά μπορεί να τα καταφέρει, κατακτώντας τους βαθμούς που χρειάζεται μέσα στο γήπεδο στις επόμενες εννιά αγωνιστικές.

Δεν υπάρχει πια η λέξη «τελικός». Έχει χρησιμοποιηθεί, κούρασε, μοιάζει στοιχειωμένη. Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά, πέρα από τα λόγια και τους χαρακτηρισμούς.

Υπάρχουν αγώνες επιβίωσης μέσα σε μια γενικότερη ποδοσφαιρική και κοινωνική αρένα και μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Θα χρησιμοποιήσουμε δυο ιδιαίτερες εύστοχες παραγράφους από το σχόλιο που ανέβηκε στο σάιτ arismaniacs.

Καταγράφουν όλα τα παραπάνω για το πώς πρέπει να αντιδράσει όλος ο Άρης, όσο ακόμη μπορεί να σώσει την παρτίδα:

«Τώρα είναι που δε πρόκειται να εγκαταλείψουμε, τώρα που ο μονόδρομος – αδιέξοδο στον οποίο έχουμε εισέλθει, μοιάζει καταστροφικός και ισοπεδωτικός. Αλήθεια είναι ότι γουστάρουμε τα δύσκολα, είναι στο γενετικό υλικό του πολεμιστή αυτό το κυρίαρχο στοιχείο της αυτοσυντήρησης, της επιβίωσης. Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Με μάτι που γυαλίζει, ηθικό και πάνω από όλα ήθος που πετάει στα ουράνια σαν τη φαντασία μικρού παιδιού, αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε και δείχνουμε ποιοι είμαστε και από τι υλικό είμαστε φτιαγμένοι, σε όσους ξέχασαν, δε θυμούνται η ακόμα και δε γνωρίζουν».

 

To Top