PRESSARIS: Το γεύμα του Βαγγέλη Αγγέλου προς τους παράγοντες της ΚΑΕ (photo)

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε το τραπέζι χθες σε παράγοντες της ΚΑΕ Άρης και φυσικά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα. Το γεύμα αυτό ήταν μια ακόμη απόδειξη των άριστων σχέσεων που διατηρεί ο Έλληνας τεχνικός με τους ανθρώπους της  ομάδας είτε είναι διοικούντες της ΚΑΕ είτε εξωδιοικητικοί παράγοντες.

Οι δυο πλευρές έχουν “χτίσει” μια σχέση εμπιστοσύνης και είναι δεδομένη η επιθυμία τους να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ο Αγγέλου βέβαια έχει θέσει ως προϋπόθεση την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς τους παίκτες. Είχαν την ευκαιρία στη διάρκεια του γεύματος να τα πουν σε πιο χαλαρό κλίμα και να μιλήσουν για αρκετά ζητήματα, τα οποία σχετίζονται με την ομάδα.

Παρόντες στο γεύμα (που έγινε στο ουζερί που διαθέτει η σύντροφος του Λευτέρη Κακιούση, στην Σταυρούπολη) ήταν ο υπεύθυνος αγωνιστικού της ΚΑΕ και μέλος της διοίκησης, Χρήστος Γαλιλαίας και τα μέλη του ARIS Golden Club, Γιάννης Σαμολαδάς, Γιώργος Ουζουνίδης, Θωμάς Νικολός και Ξενοφών Κωνσταντινίδης. Απών ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν χθες εκτός Θεσσαλονίκης.

To Top