ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το γκολ που έχει ανάγκη ο Ματέο και η συνέχεια που πρέπει να δώσει στην απόδοσή του!

Ο Ματέο Γκαρσία ήταν πολύ καλός κόντρα στην ΑΕΛ και δικαιολογημένα προκάλεσε ικανοποίηση με την εμφάνισή του, τους ιθύνοντες της ομάδας, αλλά και τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Αργεντίνος ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα και ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Έτρεξε σε όλο το γήπεδο, ήταν ορεξάτος, μαχητικός και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους. Έκανε πολλή δουλειά και έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος, με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα εκτός της εστίας των Θεσσαλών.

Αυτό που χρειάζεται την δεδομένη στιγμή ο Ματέο Γκαρσία για να “εκτοξεύσει” κι άλλο την απόδοσή του, είναι ένα γκολ, το οποίο αναμένεται να τον απελευθερώσει και να τον ωθήσει για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Αν κάτι δεν είχε φέτος ο Αργεντινός, ήταν η δυνατότητα να δώσει συνέχεια σε ορισμένες καλές του στιγμές σε κάποιους αγώνες.

Η στήριξη προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη, ενώ ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του, προσπαθούν συνεχώς να πετύχουν την ψυχολογική του ανάταση, ακόμα κι αν δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής το γκολ.

Στο ίδιος μήκος κύματος και ο Θοδωρής Καρυπίδης, που χθες, εξέφρασε δημόσια με ανάρτησή του, την ικανοποίηση που ένιωσε από την εμφάνιση του Ματέο.

To Top