ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το γκολ που θέλει ο Παντελίδης και οι σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα!

O Σάββας Παντελίδης αποκάλυψε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για τον σημερινό ευρωπαϊκό αγώνα με την Μόλντε, πως έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα του Άρη εδώ και… δύο μέρες!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι επιλογές του 54χρονου κόουτς έγιναν με γνώμονα το… γκολ! Από την ομάδα του θέλει σήμερα την επίτευξη ενός τέρματος, προκειμένου να αποκτήσει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σε μία εβδομάδα.

“Δεν θεωρώ ότι όμως πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις την ήττα αλλά να πάρεις πράγματα από το παιχνίδι. Στόχος να πετύχουμε ένα γκολ”, τόνισε χθες, αναγνωρίζοντας την καλύτερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μόλντε των 20 και επιπλέον επίσημων παιχνιδιών.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, τα σενάρια είναι δύο. Διατήρηση των έντεκα που έπαιξαν και στην Κύπρο κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού ή αλλαγές ακόμα και στον σχηματισμό παρότι δεν συγκεντρώνει και τόσες πιθανότητες. Μπορεί να αποφάσισε ο Έλληνας κόουτς αλλά φρόντισε να μην δείξει τίποτα στις προπονήσεις, προκειμένου να χρησιμοποιήσει το στοιχείο του αιφνιδιασμού στον αντίπαλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Koυέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα, Ματίγια, Λάρσον, Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Ιντέγε

Εφόσον ο προπονητής του Άρη επιλέξει να παίξει πιο συντηρητικά, δεν αποκλείεται να αλλάξει σχηματισμό σε 4-3-3 με τον Σάσα εντός αρχικής ενδεκάδας και έναν από τους τέσσερις της επίθεσης εκτός. Ενδεχόμενο υπαρκτό στο μυαλό του Έλληνα προπονητή και μένει να φανεί σήμερα αν έχει σκοπό να το εφαρμόσει παρότι δεν το έχει δουλέψει στο βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος…

 

To Top