ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το δίλημμα για τον αντί-Πλατέλλα…

Ο Δημήτρης Σπανός, έκρινε πως ήταν προτιμότερο να στερηθεί τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Πλατέλλα, κόντρα στον Κισσαμικό, παρά σε ένα από τα τρία επόμενα ματς, με Δόξα Δράμας (εκτός) και ΟΦΗ (εντός).

Έτσι, ο 28χρονος εξτρέμ δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), κόντρα στους Κρητικούς, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για την εξαιρετικά απαιτητική δυάδα αγώνων που ακολουθεί.

Το ζητούμενο, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι απλά και μόνο να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού, αλλά και να μπορέσει να προσφέρει ως ένα βαθμό, αυτά που έχει δώσει… απλόχερα, ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Διότι, επρόκειτο για τον «MVP» του φετινού Άρη, μέχρι και σήμερα, με τέσσερα γκολ, δύο ασίστ σε 558 λεπτά συμμετοχής και στις δύο διοργανώσεις.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται, για μία ηγετική φυσιογνωμία, που πέρα από τους αριθμούς, έχει να επιδείξει πάθος στο παιχνίδι του, ενώ όποτε χρειάστηκε με την ποιότητά και την ταχύτητά του, πήρε στις πλάτες του τον Άρη και τον οδήγησε σε σημαντικές νίκες, όπως στις δύο τελευταίες με Εργοτέλη και Παναχαϊκή.

Ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, βρίσκεται ο Δημήτρης Σπανός, ως προς τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Πλατέλλα στο δεξί άκρο της επίθεσης του Άρη. Όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στον Μάρκο Ντούνη, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, καθώς “παίζει” και του Γιάννη Πασά, εφόσον δεν χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

To Top