ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το δίλημμα με Πλατέλλα καλά κρατεί…

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Βαγγέλη Πλατέλλα στην αποστολή και κατ΄επέκταση και στην 18άδα του αυριανού αγώνα με την Δόξα Δράμας, όχι όμως και η χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα…

Ο 28χρονος εξτρέμ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες, με τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ωστόσο ο Δημήτρης Σπανός βρίσκεται σε δίλημμα.

Να τον ρίξει στη μάχη από την αρχή ή να τον προστατεύσει όσο μπορεί και να τον χρησιμοποιήσει μόνο αν το απαιτήσει η ροή του αγώνα; Ερώτημα, το οποίο δεν αποκλείεται να απαντηθεί στο μυαλό του 48χρονου κόουτς, ακόμα και αύριο, την ύστατη στιγμή, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Το σίγουρο είναι πως ο βραχύσωμος εξτρέμ, δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς είναι παιχνίδια που ταιριάζουν γάντι στον τρόπο που αγωνίζεται.

Ξέρει ότι θα βρει διαδρόμους προς τον αντίπαλη εστία, ενώ το βαθμολογικό κίνητρο για ένα τέτοιο ματς, είναι ιδιαίτερα υψηλό, από τη στιγμή που με νίκη ανοίγει ακόμα περισσότερο την “ψαλίδα” από τους διώκτες του ο Άρης.

To Top