Το δίλημμα με την έφεση, στο “τραπέζι” να μην προχωρήσει στο 99, εάν…

Η αρνητική απόφαση του δικαστηρίου για το άρθρο 99 και οι τελευταίες εξελίξεις βάζουν στην ατζέντα των ανθρώπων του Άρη το δίλημμα, εάν θα προχωρήσει ο σύλλογος στην έφεση ή όχι, ακόμη και το να μην προχωρήσει άλλο το θέμα της υπαγωγής!

Το νομικό τμήμα των κίτρινων έχει ήδη κάνει μια πρώτη προεργασία σε ότι αφορά το άρθρο 99 σε επίπεδο έφεσης. Όμως στο “τραπέζι” έπεσε το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει άλλο το θέμα, συνδέοντάς το με την ενδεχόμενη εμπλοκή του επενδυτή με την ΠΑΕ!

Όπως είναι γνωστό η διαδικασία της έφεσης είναι αρκετά χρονοβόρα και μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον μέχρι και επτά μήνες, με αποτέλεσμα να μην πάρει αδειοδότηση ούτε για το επόμενο πρωτάθλημα, άρα θα έχει και πάλι περιορισμούς στις μεταγραφές.

Το σκεπτικό που ψηλαφίζεται αυτή τη στιγμή είναι ότι: “εφόσον ο Άρης περάσει στα χέρια ενός επενδυτή (και δεν ναυαγήσουν οι όποιες συζητήσεις), που θα έχει σημαντική οικονομική ρευστότητα να προχωρήσει σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με όσους πιστωτές έχουν συμφωνήσει, ακόμη και με το Δημόσιο”.

Φυσικά πρόκειται για μια εκδοχή που είναι ακόμη στη σφαίρα της θεωρίας, από τη στιγμή που δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα στο θέμα του επενδυτή και της επόμενης μέρας του συλλόγου.

To Top