Το δίλημμα της συμμετοχής της Ευρώπης για τον Άρη

Μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση βρίσκεται το τμήμα γυναικείου βόλεϊ του Άρη, σχετικά με το αν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη ή όχι.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η περασμένη σεζόν ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, μια και εξασφάλισε την  συμμετοχή στους τελικούς για τον τίτλο, με τις κιτρινόμαυρες στηριζόμενες σε αθλήτριες δικές τους αλλά και έχοντας μικρότερο μπάτζετ από τις αντίπαλες ομάδες.

Είναι δεδομένο ότι επιθυμία του κ.Ρετζεπέρη όπως και όλων των ανθρώπων του τμήματος είναι η ομάδα να αγωνιστεί και να διακριθεί στην Ευρώπη, το ερώτημα όμως είναι το κατά πόσο αυτό είναι προς το συμφέρον του τμήματος, αυτή τη στιγμή, με βάση το υψηλό κόστος.

Πρέπει λοιπόν να ληφθούν υπόψιν κάποιοι παράγοντες προτού ο Άρης αποφασίσει για την συμμετοχή του ή όχι στην Ευρώπη, μια απόφαση που θα παρθεί με γνώμονα ότι οι μετακινήσεις ενδέχεται να κοστίσουν αρκετά μεγάλα ποσά, τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν ώστε ο Άρης να εμφανιστεί ακόμη πιο βελτιωμένος την επόμενη χρονιά και μοιραία θα απορροφηθούν από την Ευρώπη.

Σε όλο αυτό πρέπει να συνυπολογιστεί επίσης ότι ο κ.Ρετζεπέρης δεν έχει κάποια βοήθεια, διότι ο Άρης ήταν για άλλη μια φορά η μόνη ομάδα χωρίς κεντρικό χορηγό, ενώ η στήριξη από τα διαρκείας ήταν ελάχιστη.

Παρόλα αυτά η επιθυμία των ανθρώπων του τμήματος να ανεβάσουν το πρεστίζ του Άρη και να φτάσουν την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται δεν αποκλείεται να είναι ο παράγοντας που τελικά θα κάνει την διαφορά.

Τις επόμενες μέρες θα κληθούν πάντως να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις. Όλα είναι ανοιχτά.

 

To Top