ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το δίλημμα του Σπανού για την άμυνα: Εμπειρία ή… ταχύτητα;

Οι πολλές και ποιοτικές επιλογές για τα άκρα της άμυνας του Άρη, δημιουργούν έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο, στον Δημήτρη Σπανό, που καλείται στη σημερινή προπόνηση να αποφασίσει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα με την Δόξα Δράμας.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Το δίλημμα που τίθεται για τον Αιγιώτη προπονητή, είναι αν θα «ποντάρει» στις δεδομένες εμπειρίες των Πέτρου Κανακούδη και Χρήστου Μπούρμπου ή θα εμπιστευτεί τους νεότερους και κατά πολύ πιο… δυνατούς σε προσωπικές μονομαχίες και ταχύτητα, Γιώργο Βαλεριάνο και Μανώλη Τζανακάκη.

Το γεγονός, πως σε παιχνίδια ανάλογα με αυτό της Κυριακής, όπου ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο (βλ. ΟΦΗ και Τρίκαλα) η ομάδα έδειξε μία άνευ προηγουμένου νευρικότητα και έλλειψη καθαρού μυαλού, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν τον Δημήτρη Σπανό στις επιλογές, των Πέτρου Κανακούδη για το αριστερό άκρο και Χρήστου Μπούρμπου για το δεξί.

Κι αυτό, προκειμένου να έχει στην ενδεκάδα του δύο ακόμα παίκτες, «μπαρουτοκαπνισμένους» από τέτοια ματς, προκειμένου να αποκομίσει ότι περισσότερο μπορεί από τις παραστάσεις που έχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Εφόσον, εν τέλει, στραφεί σε αυτές τις δύο επιλογές, τότε θα επιλέξει τους Γιώργο Βαλεριάνο και Μανώλη Τζανακάκη, για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Εκεί όπου η ταχύτητα των δύο παικτών σε συνδυασμό και με τη δύναμη που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, να φανεί πιο ωφέλιμη, απέναντι σε μία ομάδα όπως αυτή του ΟΦΗ, που ρίχνει το βάρος της στην επίθεση, στις πτέρυγές της.

To Top