ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δεύτερο βήμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος…

Στα Πηγάδια της Ξάνθης έγινε το πρώτο βήμα, σήμερα ο Άρης οφείλει να κάνει το δεύτερο για να αποδείξει ότι μπορεί να επανέλθει στις θέσεις της βαθμολογίας που αξίζει να είναι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η νίκη επί της Ξάνθης, από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Αυτό που ενδιαφέρει τον Άρη είναι να καλύψει όσο πιο γρήγορα μπορεί το -6 από την 5η θέση, στην οποία τερμάτισε πέρσι, για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην πορεία, είτε της κανονικής διάρκειας, είτε των play offs.

Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να “χτίσει” ένα νικηφόρο σερί που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία. Σήμερα υποδέχεται τον Παναιτωλικό με στόχο την δεύτερη σερί νίκη και συνεχίζει με Πανιώνιο εκτός και Αστέρα Τρίπολης εντός πριν ταξιδέψει στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να παίξει απέναντι στην ΑΕΚ.

Eπομένως, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις που ο Άρης θα πρέπει να έχει στο μυαλό του μόνο τους εννέα βαθμούς, ώστε να καλύψει στο βαθμό που μπορεί και το χαμένο έδαφος από τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Σε συνδυασμό και με αναμενόμενες απώλειες των ομάδων που είναι υψηλότερα από τον ίδιο βαθμολογικά, τότε θα μπορέσει σύντομα να βρεθεί και πάλι στις θέσεις που ήταν και πέρσι, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Διότι σημασία δεν έχει μόνο η είσοδος στα play offs αλλά και η βαθμολογία προκειμένου να αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες ώστε να “κλειδώσει” εύκολα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

To Top