Το δεύτερο… “ημίχρονο” του κρίσιμου αγώνα για τις δόσεις!

Ο Άρης πέρα από το αγωνιστικό μέρος έχει έναν πολύ σημαντικό κρίσιμο αγώνα σε ότι αφορά το θέμα των δόσεων. Ο αγώνας αυτός έχει ξεκινήσει από την περασμένη βδομάδα και το δεύτερο… “ημίχρονο” θα συνεχιστεί σήμερα το μεσημέρι, όταν αναμένεται να γίνει η νέα συνάντηση των ανθρώπων του Αρη με τον ΠΣΑΠ, την Σούπερ λίγκα και την ΕΠΟ.

Ο στόχος γνωστός και κρίσιμος. Αναζητείται η «κατ’ εξαίρεση λύση» , όσον αφορά τα χρέη των κίτρινων σε πρώην παίκτες που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις.

Όπως είναι γνωστό, η συνάντηση ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της συνεδρίασης του δ.σ της ΕΠΟ και των προβλημάτων που προκάλεσε στην Αθήνα η ισχυρή νεροποντή.

Στη σημερινή συνάντηση τον Αρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης μαζί με τους νομικούς Χρήστο Γρόλλιο και Αργύρη Αργυριάδη αναμένεται να δώσουν τον δικό τους αγώνα.  Ο Άρης ζητάει αύξηση των δόσεων από 45 σε 60 για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ και «κούρεμα» σε ρήτρες και μη δεδουλευμένα που επιδικάστηκαν.

Εφόσον όλα πάνε καλά αναμένεται να μπει η υπογραφή σε μια ξεχωριστή συμφωνία, με τον Άρη να δεσμεύεται να εκχωρήσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης σεζόν ώστε να πληρωθούν οι διακανονισμοί

Από την λίγκα αναμένεται να παραβρεθεί ο Γιάννης Μώραλης, από τον ΠΣΑΠ ο Κώστας Πούλιος, ενώ από πλευράς ΕΠΟ, εφόσον δεν μπορέσει να είναι παρών ο Γιώργος Σαρρής, την ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει ο Θόδωρος Κουρίδης.

Γενικότερα υπάρχει καλό κλίμα και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στην… πράξη.

To Top