slideshow-1

Το δεύτερο podcast του PRESSARIS είναι στον… αέρα! Η μπάλα να κυλάει (audio)

Το podcast του PRESSARIS είναι γεγονός εδώ και λίγες μέρες! Σήμερα ακούστε το νέο… ηχητικό περιοδικό “Ole-Ole-Ole”, με τίτλο: “Η μπάλα να  κυλάει”. Είναι η δεύτερη προσπάθεια!

Όπως αναφέραμε και στην πρώτη του παρουσία: “Ole-Ole-Ole”! Τρεις πανηγυρισμοί, μία αλληλεπίδραση παιχτών και κερκίδας, μία τριβή, μία σχέση.

Χιούι, Λιούι, Ντιούι! Τρεις ήρωες των κόμιξ, ενώνονται σε μία προσπάθεια νέας κουλτούρας στον (διαδικτυακό) αέρα της πόλης της Θεσσαλονίκης. Μίας πόλης, που εμείς βλέπουμε (και) από κιτρινόμαυρο φακό, ως οπαδοί του Άρη, μίας πόλης που έμαθε να βολεύεται, θαρρείς, με την πρωινή της ομίχλη!

“Μεγαλωμένοι στα τσιμέντα του παλιού Χαριλάου, ακόμα δίπλα στα κιτρινόμαυρα του Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης με τα καρεκλάκια, πλέον.

Οι εποχές αλλάζουν, το συναίσθημα όχι, αλλά ωριμάζει.

Ο Χιούι, ο Λιούι και ο Ντιούι, με το podcast “Ole – Ole – Ole”, βρήκανε τον δικό τους Ουόλτ Ντίσνεϊ στο πρόσωπο του Γιώργου Τότσικα.

Μπορεί, απ’ την άλλη, να τους δημιούργησε αυτός.

Ποιος ξέρει; Στο “ηχητικό περιοδικό” τουPRESSARIS θα ακούγονται οι ιστορίες τους που, με βάση το κιτρινόμαυρο φόντο, φέρνουν νέα ήθη στον διαδικτυακό αέρα της πόλης!”.

Ήταν να μην μπεί το νερό στο αυλάκι.Έτσι σαν γάργαρο νερό θα κυλάει η μπάλα σε κάθε συναρπαστικό επεισόδιο του podcast OLE,OLE,OLE αυτών των τριών άτακτων φίλων…!!!

Ακούστε λοιπόν το σημερινό νέο podcast του PRESSARIS:

To Top