ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το διαφαινόμενο “διαζύγιο” με Μπουγκέρα, φέρνει στο προσκήνιο τον Αβραάμ!

Η απογοήτευση από τη στάση του Ματζίντ Μπουγκέρα το τελευταίο διάστημα δημιουργεί θέμα στην παραμονή του Αλγερινού στον Άρη, με το όνομα του Αβραάμ Παπαδόπουλου να επιστρέφει στο προσκήνιο ενόψει Ιανουαρίου!

Ο Αλγερινός απουσίασε και από τη χθεσινή προπόνηση και παρά τη δικαιολογία που επικαλείται περί τροφικής δηλητηρίασης, είναι ξεκάθαρο ότι πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την πόρτα της εξόδου. Σε συνδυασμό με το κενό που μένει στην άμυνα των “κιτρινόμαυρων”, γίνεται αντιληπτό ότι θα υπάρξει κινητοποίηση, προκειμένου να καλυφθεί το κενό, καθώς δύσκολα θα μπορέσουν οι υπάρχουσες λύσεις να αντεπεξέλθουν στον… μαραθώνιο, του δευτέρου γύρου.

Για τον λόγο αυτό, ήδη οι άνθρωποι του Άρη σκέφτονται και αναζητούν επιλογές με μία εξ΄αυτών να είναι αυτή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, το όνομα του οποίου θα βρεθεί σύντομα στη κορυφή της μεταγραφικής λίστας.

Ο 31χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την ιαπωνική Γιούμπιλο Ιβάτα και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επαναπατρισμού. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται βέβαιη η προσέγγιση του Άρη προς τον διεθνή ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” οκτώ χρόνια μετά.

Ο παίκτης αρέσει ιδιαίτερα στον Νίκο Αναστόπουλο με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκαν στον Άρη της -τότε- Β΄Εθνικής τη σεζόν 2005/06, διατηρώντας από τότε εξαιρετικές σχέσεις.

Για να υπάρξει, ωστόσο, οποιαδήποτε προσέγγιση πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα στο θέμα του Ματζίντ Μπουγκέρα, ο οποίος εμφανίζεται και αυτός από τη σειρά του αποφασισμένος να διακόψει τη συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους”.

To Top