ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το διπλό επίτευγμα του Χάνλαν και η “γεμάτη” στατιστική του Ουίλιαμς με ατομικό ρεκόρ!

Σε ένα διπλό επίτευγμα με βολές έφτασε ο Ολιβιέ Χάνλαν. Ο Καναδός είχε 4/5 στον χθεσινό αγώνα, που ήταν ο 54ος του στη Stoiximan Basket League και με αυτές ξεπέρασε τις 200 εύστοχες στην κατηγορία. Μετράει πλέον 203/243 (83,53%).

Παράλληλα έφτασε τις 61 εύστοχες βολές στο φετινό Πρωτάθλημα (61/72) και με αυτές «έπιασε» στην 40ή θέση της λίστας των ξένων παικτών που έπαιξαν στον Άρη, στα χρόνια της Stoiximan Basket League, τον Γιαχόρ Μεσεριάκοφ που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα στην περίοδο 2004-05.

Ο Καναδός δεν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης προηγούμενων εμφανίσεων του και σημείωσε την έβδομη επίδοση 8+ άστοχων τριπόντων του φετινού Πρωταθλήματος, έχοντας 1/9. Είχε θέση και πριν το χθεσινό παιχνίδι σε αυτή τη λίστα με τα 2/10 στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στον Ιωνικό, απέναντι στον οποίο δηλαδή μέτρησε στα δύο ματς 3/19 τρίποντα.

Παράλληλα, ο Ζίριους Ουίλιαμς είχε «γεμάτη» στατιστική με 13 πόντους, επτά ριμπάουντ και τρεις ασίστ που είναι η κορυφαία επίδοση των 14 αγώνων του στο Πρωτάθλημα, αφού είχε δύο κόντρα στον Απόλλωνα Oscar.

To Top