ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το διπλό όφελος από το “διπλό” στα Τρίκαλα…

Είναι γεγονός πως μία ενδεχόμενη καλή εμφάνιση, συνοδευόμενη φυσικά και από τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα την Κυριακή, θα αποφέρει ένα διπλό όφελος στον Άρη, πέρα από το «τρίποντο».

Ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» πρόκειται να… ζεσταθεί για τα καλά, τόσο αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου άπαντες στην ΠΑΕ και την ομάδα αναμένουν μία μαζικότερη στήριξη, όσο και ενόψει… Μπόκα Τζούνιορς.

Η διάθεση των εισιτηρίων εκτοξεύτηκε τις πρώτες μέρες, μετά την ανακοίνωση του φιλικού και εν συνεχεία «πάγωσε» μόλις υπήρξε αναβολή του. Από πλευράς ΠΑΕ, αισιοδοξούν πως με νίκη την Κυριακή στα Τρίκαλα, στο μεσοδιάστημα, μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση να υπάρξει ένα νέο «κύμα» πώλησης εισιτηρίων, προκειμένου το «Κλεάνθης Βικελίδης» να γεμίσει.

Γενικότερα, η νίκη στα Τρίκαλα, πρόκειται να πείσει σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο του Άρη, πως η φετινή χρονιά θα απέχει παρασάγγας από την περσινή.

Ένα «κλικ» χρειάζεται ο κόσμος, ώστε με την παρουσία να στηρίξει ψυχολογικά την ομάδα, αλλά και να «γεμίσει» με την μαζική προσέλευσή του τα «ταμεία» της ΠΑΕ

To Top