ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το δις… εξαμαρτείν από τον Κουέστα και η ψυχολογική διαχείριση του (videos)

Ψυχολογικό ράκος ήταν ο Χουλιάν Κουέστα μετά το τέλος της ρεβάνς και το τραγικό λάθος που στοίχισε την πρόκριση, όπως σημειώσαμε και σε ρεπορτάζ μετά τον δραματική ρεβάνς.

Ο Ισπανός έφυγε πρώτος για τα αποδυτήρια, ενώ οι συμπαίκτες του έπεσαν “πάνω” του και βρέθηκαν στο πλευρό του, ενώ και ο Ροζ τον στήριξε δημόσια στις δηλώσεις του, αλλά εκείνος έδειχνε απαρηγόρητος.

Ο Κουέστα έμελλε να συνδέσει το όνομα του με δυο πολύ άσχημες αντιδράσεις σε δυο κομβικά ματς. Στο πρώτο παιχνίδι με την Μόλντε, όταν έκανε ένα τραγικό λάθος που έδωσε το δικαίωμα στους Νορβηγούς να κάνουν το 2-0 και χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου η λανθασμένη του αντίδραση αποτέλεσε την ταφόπλακα του αποκλεισμού.

Σημαντικά λάθη έκανε και στον αγώνα με την Κόλος Κοβαλίβκα αλλά μετά από ένα διάστημα παραμονής στο ψυγείο, επέστρεψε στο αρχικό σχήμα.

Είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή, οι κιτρινόμαυροι έχουν μπει στη διαδικασία της ψυχολογικής διαχείρισης στον Κουέστα, μοιραίου παίκτη της χθεσινής βραδιάς. Με τις δηλώσεις του Ροζ, με τη δημόσια τοποθέτηση του Καρυπίδη.

Από κει και πέρα είναι και θέμα του ίδιου του Ισπανού, το πώς θα αντιδράσει και θα δείξει αντανακλαστικά.

To Top