ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δυνατό “θέλω” της κατάκτησης του κυπέλλου από τον ρέκορντμαν Κουέστα

Ο Άρης μπήκε στον μήνα του… κυπέλλου για τα καλά και φυσικά όλος ο οργανισμός θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος για ψυχολογικούς, ιστορικούς και όχι μόνο λόγους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν έκρυψε λεπτό τη μεγάλη του λαχτάρα να σηκώσει το κύπελλο είναι χωρίς άλλο ο αρχηγός της ομάδας, Χουλιάν Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας στον έκτο χρόνο της παρουσίας του στο Κλεάνθης Βικελίδης βιώνει μια ξεχωριστή διαδρομή, όντας ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές του Άρη.

Με την εμπειρία του και την ποδοσφαιρική του ωριμότητα συνεχίζει την πολλή καλή παρουσία που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα και 34 επεμβάσεις που τον τοποθετούν στη 2η θέσης της σχετικής λίστας των πλέι οφ.

Ένα αρκετά μεγάλο νούμερο για τους επτά αγώνες στους οποίους έπαιξε σε συνδυασμό πάντα με τη δυσκολία των αγώνων που κλήθηκε να δώσει σε αρκετές περιπτώσεις.

Όλα αυτά βέβαια, ρεκόρ, υψηλή αγωνιστική απόδοση θα αποκτήσουν μεγαλύτερη λάμψη με την κατάκτηση του Κυπέλλου για να κλείσει μια ιστορική για εκείνον χρονιά! Κάτι που το ξέρει και ο ίδιος και θέλει να το ζήσει.

To Top