ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το δυνατό σημείο του Άρη, η άμυνα, δεν δείχνει καμία σταθερότητα στα πλέι οφ…

Η άμυνα ήταν το δυνατό σημείο του Άρη σε όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως, στα πλέι οφ δεν δείχνει την απαιτούμενη σταθερότητα.

Χθες, έγιναν πολλά λάθη, από την αρχή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, έως και το τέλος του αγώνα, καθώς παίκτες βαρόμετρο στην απόδοση του Άρη, βρέθηκαν σε κακή βραδιά.

Η επιλογή να ξεκινήσει βασικός ο Σάκιτς αντί του Σούντγκρεν δεν βγήκε στον Άκη Μάντζιο, ενώ πολλά λάθη έκανε και ο Λίντσεϊ Ροζ, κυρίως σε λάθος μεταβιβάσεις, ακόμα και χωρίς μαρκάρισμα αντιπάλου.

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασαν, Σάκιτς-Κουέστα στη φάση του γκολ του Σβαμπ, αποδεικνύει πως το δυνατό σημείο του Άρη στην κανονική διάρκεια έχει απωλέσει την ισχύ του στα πλέι οφ.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν ανάλογη εικόνα και σε άλλα ματς των πλέι οφ, με χαρακτηριστικότερο όλων αυτό με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μεσοαμυντικά ο Άρης δείχνει να έχει απωλέσει σε μεγάλο βαθμό την ενέργεια που έβγαζε στο παιχνίδι του, τα τρεξίματα, αλλά και το καθαρό μυαλό για να μην κάνει λάθη, που κοστίζουν.

To Top