Το δυνατό τεστ για τον ΟΦΗ κόντρα στην Ουτρέχτη

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Ουτρέχτη στις 15:30, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναμένεται να κάνει δοκιμές, όπως έδειξε στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Λιθουανός προπονητής δούλεψε με δύο διαφορετικούς σχηματισμούς. Σε σύστημα 3-5-2 αγωνίστηκαν οι Καρώ, Βούρος και Πασαλίδης στο κέντρο της άμυνας, ο Λάρσον στα δεξία, με τον Αμπάντα στα αριστερά, οι Ντιουσέ και Μεγιάδο σε ρόλους αμυντικών χαφ, τον Ριέρα μπροστά τους και τους Μπιφουμά και Ντίκο στην αιχμή της επίθεσης.

Η άλλη ομάδα που δοκίμασε ο Λιθουανός τεχνικός έπαιξε σε σύστημα 4-2-3-1. Γιαννούλης και Λαμπρόπουλος αγωνίστηκαν στο κέντρο της άμυνας, με τους Σημαντηράκη και Τοράρινσον δεξία και αριστερά αντίστοιχα. Ο Γκαγιέγος και ο Μπάκιτς στη βάση της μεσαίας γραμμής, με τους Μοσκέρα, Γρίβα και Ντουρμισάι μπροστά τους και μοναδικό προωθημένο τον Λουίς Φελίπε.

Διαθέσιμοι είναι όλοι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον τραυματία Νίκο Μαρινάκη, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Την Κυριακή (30/7) η αποστολή του ΟΦΗ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, με τελικό προορισμό το Ηράκλειο στις 20:35 μετά το απόγευμα.

To Top