ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “δύο στα δύο” του Λάρσον και το… Περιστέρι

Ο Ντάνιελ Λάρσον βρήκε και πάλι δίχτυα, για δεύτερο σερί ματς, καθώς με το δικό του τέρμα χθες ο Άρης ισοφάρισε την Λαμία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Σουηδός επιλέχθηκε από τον Μίχαελ Ένινγκ για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης του Άρη, από την στιγμή που ο Μπράουν Ιντέγε είναι τιμωρημένος.

Πάλεψε, έτρεψε και την κατάλληλη στιγμή ήταν στην κατάλληλη θέση για να πετύχει το 4ο γκολ του με την φανέλα των “κιτρινόμαυρων” και δεύτερο φετινό, στο πρώτο ματς που αγωνίστηκε βασικός!

Ακολουθεί πλέον η αναμέτρηση στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο. Στον Άρη υποστήριζαν μόλις έγινε γνωστή η τιμωρία του Μπράουν Ιντέγε, πως θα κατατεθεί έφεση, για να μειωθούν από δύο σε μία οι αγωνιστικές της απουσίας του προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, στο Περιστέρι.

Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει δεκτό, τότε ο Σουηδός θα έχει και πάλι ξεκάθαρο προβάδισμα για να αγωνιστεί βασικός στη θέση αυτή.

Άλλωστε, η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, θα ταιριάζει περισσότερο στον Σουηδό φορ, που ενδεχομένως να βρει περισσότερους ανοιχτούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα, απ΄ότι στο χθεσινό ματς.

 

To Top