Το ειδικό από το Βερολίνο και το Over στη Μασσαλία

Ο Ολυμπιακός αναζητά την έκτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα και δοκιμάζεται στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου. Ο Σάσα Βεζένκοφ αναμένεται να αγωνιστεί πολύ, καθώς δεν υπάρχει η εναλλακτική επιλογή του τραυματία Άλεκ Πίτερς. Για το Κύπελλο Γαλλίας, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Παρί σε ματς που υπόσχεται γκολ.

Κάνε εύκολα τη δική σου οπαπ εγγραφη

5672. Άλμπα – Ολυμπιακός (21:00)

Μεταφερόμαστε στην Ευρωλίγκα και τη δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φιγουράρουν στην κορυφή, μετρώντας πέντε σερί νίκες στη διοργάνωση, ενώ η γερμανική ομάδα μπορεί να είναι ουραγός στην κατάταξη, με πέντε διαδοχικές ήττες, αλλά παραμένει μαχητική και ζορίζει τους αντιπάλους της. Εστιάζουμε σε ειδικό στοίχημα με το χρόνο συμμετοχής του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αναμένεται ξανά αυξημένος από τη στιγμή που ο Άλεξ Πίτερς είναι τραυματίας.

➥ Ποντάρισμα στο Over 31:00 αγωνιστικά λεπτά του Βούλγαρου φόργουορντ σε απόδοση 2.15.

838. Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:10)

Σπουδαίο ματς στη Μασσαλία για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας. Ο αγώνας είναι μία και έξω. Η Μαρσέιγ είναι 2η στη Ligue 1 και θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά κόντρα στην πρωτοπόρο του γαλλικού Πρωταθλήματος. Η Παρί δεν είναι άτρωτη, αλλά βρίσκει τον τρόπο να παραμένει στην κορυφή, έχοντας αποκτήσει διαφορά οκτώ βαθμών από Μαρσέιγ και Λανς, που ακολουθούν στην κατάταξη. Είναι δύο φύσει επιθετικές ομάδες και περιμένουμε γκολ στο «Βελοντρόμ».

➥ Ποντάρισμα στο Over 3,5 σε απόδοση 2.60.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top