Το ελκυστικό διπλό της Έβερτον και το G/G στο Μάντσεστερ

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει την τιμητική της στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, καθώς διεξάγονται οκτώ αναμετρήσεις.

Η Έβερτον δοκιμάζεται στην έδρα της Σαουθάμπτον, ενώ στο Μάντσεστερ η υπερηχητική Σίτι κοντράρεται με την Τότεναμ.

Διάβασε την αξιολόγηση του βιστα μπετ καζινο live!

239. Σαουθάμπτον – Έβερτον (17:00)

Η Σαουθάμπτον πήρε αποτέλεσμα στο «Ολντ Τράφορντ» (1-1) κόντρα στην απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και «τρέχει» μικρό αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (1-2-0). Πάντως, έχει δεχθεί γκολ και στα 13 τελευταία παιχνίδια της και δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Από την πλευρά της, η Έβερτον επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 6 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ (0-1-5) και επικράτησε της Λιντς με 3-0 στο «Γκούντισον Παρκ», παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η Έβερτον παρουσιάζει αγωνιστική και ψυχολογική βελτίωση με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο τιμόνι, έτσι το διπλό θα πονταριστεί σε απόδοση 3.60.

328. Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (19:30)

H Mάντσεστερ Σίτι είναι ασταμάτητη σε Αγγλία και Ευρώπη, καθώς προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη επί της Σπόρτινγκ με 5-0 στη Λισαβόνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει διαφορά 9 βαθμών από τη 2η Λίβερπουλ (έχει 1 ματς λιγότερο), ενώ «τρέχει» εκπληκτικό αήττητο σερί με 14 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια Πρωταθλήματος. Από τη μεριά της, η Τότεναμ έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση, μετρώντας τρεις συνεχόμενες ήττες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι έχουν το υλικό για να σταθούν στο Μάντσεστερ και να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Οι τιμές επάνω στο φαβορί δεν έχουν καμία αξία, αντίθετα το G/G ποντάρεται σε απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top