“Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται δυνατό τον Άρη”

 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπογράμμισε ότι το ελληνικό μπάσκετ θέλει δυνατό τον Άρη ενώ στα καθαρά αγωνιστικά έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην άμυνα της ομάδας του μετά την πρώτη περίοδο.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων ξεκίνησε λέγοντας: “Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι ιδίως αμυντικά. Δεχθήκαμε πόντους στο τρανζίσιον και από ελεύθερα σουτ. Ο Άρης πήρε μια διαφορά κι εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί γιατί δεχθήκαμε μόνο 34 πόντους σε τρεις περιόδους. Πήραμε μια διαφορά 15 πόντων, την οποία κρατήσαμε.Συγχαρητήρια στον Άρη για την προσπάθεια, του εύχομαι καλή συνέχεια”.

Ερωτηθείς για τις διοικητικές εξελίξεις στους κίτρινους ανέφερε: “Είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει ο ανταγωνισμός γιατί το ελληνικό μπάσκετ και το ελληνικό πρωτάθλημα χρειάζεται δυνατούς τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Θα είναι προς όφελος όλων αν ενισχυθούν κι άλλο και έτσι θα βελτιώνονται και οι ομάδες και οι παίκτες λόγω μεγάλου ανταγωνισμού. Σίγουρα εάν ενισχυθούν αυτές οι τρεις ομάδες μόνο καλό θα κάνει στο πρωτάθλημα και είναι σίγουρο πως θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός”.

 

 

To Top