ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το εμπόδιο για τη συνεργασία Άρη-Ράλλη και η νέα αναζήτηση

Με δεδομένη την απόφαση της διοίκησης του Άρη να αλλάξει όλος ο σχεδιασμός και η λειτουργία του ιατρικού τμήματος έγιναν οι πρώτες συζητήσεις και επαφές.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Πρώτη επιλογή για τους ανθρώπους του Άρη ήταν ο ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ιωάννης Αθ. Ράλλης. Μια από τις πλέον εξαιρετικές λύσεις, με βάση την προϋπηρεσία και την εμπειρία του. Ήδη έγινε μια συνάντηση του καταξιωμένου γιατρού με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ Ντίνο Διαμαντόπουλο, όμως καταγράφηκε ένα μεγάλο εμπόδιο που δεν επιτρέπει την συνεργασία του με τον Άρη.

Ο Ράλλης στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, μια και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που αποχώρησε το 2016 από τον ΠΑΟΚ. Μέσα από την συζήτηση πάντως, ειπώθηκαν χρήσιμα πράγματα για το πώς θα κινηθεί ο Άρης στο ζωτικής σημασίας θέμα του ιατρικού τμήματος.

Ήδη οι κιτρινόμαυροι εκ των πραγμάτων θα αναζητήσουν εκ νέου τους κατάλληλους συνεργάτες για να λειτουργήσει αποτελεσματικά στην νέα σεζόν η προσπάθεια αυτή. Όπως είναι γνωστό  θα γίνει μία σημαντική επένδυση στον ιατρικό τομέα, με την αγορά μηχανημάτων, αλλά και την στελέχωση του προσωπικού προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ιατρικό τιμ, το οποίο θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

To Top