ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το εναλλακτικό πλάνο του Παντελίδη για την επίθεση του Άρη στην Λάρνακα…

Τις τελικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα της Πέμπτης παίρνει σιγά-σιγά ο Σάββας Παντελίδης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να προβεί σε αλλαγές προκειμένου να “φρεσκάρει” την ομάδα του, επιδιώκοντας να κερδίσει κάτι διαφορετικό επιθετικά, καθώς στον πρώτο αγώνα έλειψε το γκολ.

Βέβαιη μπορεί να θεωρείται η επιστροφή του Ντάνιελ Λάρσον στο αρχικό σχήμα των “κιτρινόμαυρων”, καθώς ο Σουηδός εξτρέμ έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του. Τον βοήθησε σημαντικά σε αυτό και ο χρόνος συμμετοχής στον πρώτο αγώνα, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει σαν σκέψη στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη να ξεκινήσει κόντρα στους Κύπριους αυτή τη φορά στην κορυφή της επίθεσης ο Νικολά Ντιγκινί και ο Μπράουν Ιντέγε να έρθει από τον πάγκο. Σε αυτό το σενάριο θα επιλεχθεί ένας εκ των Μαρτίνες-Τόνσο για τη θέση “10”.

Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα διατηρήσει όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Φετφατζίδης, που δύσκολα θα μετακινηθεί από το δεξί άκρο της επίθεσης των “κιτρινόμαυρων”.

To Top