Το ενδιαφέρον στα… δεύτερα της Γαλλίας και της Ολλανδίας!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα με ένα «πλούσιο» σε αγώνες και στοιχηματικές ευκαιρίες κουπόνι. Σήμερα την τιμητική τους έχουν η Β’ Γαλλίας και η Β’ Ολλανδίας, ενώ το παιχνίδι που ξεχωρίζει και βρίσκεται στην κατηγορία «Μπόμπες» διεξάγεται για την Α’ Ολλανδίας.

Συγκεκριμένα η Ουτρέχτη υποδέχεται την Γκρόνιγκεν και εμείς επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.10 στην BetVictor. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι στιγμής έχουν δείξει καλά δείγματα εκτός έδρας (δύο νίκες, δύο ήττες) και δείχνουν πως διαθέτουν μία ικανή ομάδα που παλεύει στα ίσα κάθε ματς.

Στα «Μονά» η Ανζέ υποδέχεται τη Σατορού και εμείς κρατάμε τον «Άσσο» που πληρώνει 2.15. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες στα τελευταία παιχνίδια με τη Σατορού και σήμερα έχουν τον πρώτο λίγο να πάρουν εκ νέου το τρίποντο. «Άσσο» αλλά με Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) παίζουμε και την Αρλ κόντρα στην Καέν σε απόδοση 2.01. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν χάσει μόνο ένα από τα πέντε παιχνίδια που έδωσαν, ενώ ενισχύονται σημαντικά με την επιστροφή του πολύτιμου μέσου Πλεσίς, πρώην του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ.

Εκτός απο το παιχνίδι της ημέρας έχουμε ξεχωρίσει απο το κουπόνι άλλες τέσσερις «Μπόμπες». Πρόκειται για τον «Άσσο» Draw No Bet της Ελαζιγκσπόρ με αντίπαλο την Εσχισεχιρσπόρ που προσφέρεται στο 2.62 στον William Hill. Η Ελαζίγκσπόρ κατάφερε να φύγει την προηγούμενη αγωνιστική με αποτέλεσμα (2-2) από ένα γήπεδο που είχε χάσει και η Γαλατά πριν από μερικές ημέρες και γενικώς κόντρα σε μία εκ των πιο δυνατών ομάδων της κατηγορίας, την Ορντούσπορ, δείχνοντας ικανή για το καλύτερο. Για τη Β’ Ιταλίας επιλέξαμε το Χ2 της Τσεζένα με αντίπαλο τη Λιβόρνο σε απόδοση 2.22 στην BetVictor, ενώ τέλος για τη Β’ Ολλανδίας πάμε με το Χ2 της Τέλσταρ κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ (2.36 απόδοση) και το Χ2 της Ντόρντρεχτ κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ίνγκλις που παίζεται στο 2.20 στην Bet365.

Στο Μπάσκετ μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός παίρνει σειρά και αντιμετωπίζει την Ολύμπια Λουμπλιάνας. Ο tipster μας προβλέπει νίκη των «πρασίνων» με μειονέκτημα έδρας σε απόδοση 1.81. Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις σημερινές μας προτάσεις στην κατηγορία Eu Basket.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο και Tennis, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top